Vestavěné skříně do chodby svépomocí: Jak na to?

Vestavěné skříně jsou ideálním řešením pro efektivní využití prostoru v chodbě. Pomocí 3D návrháře slozsito.cz si můžete snadno navrhnout a objednat vlastní vestavěnou skříň na míru za nejnižší ceny na trhu. V tomto článku vám ukážeme, jak na to.

Plánování a návrh skříně

Měření a rozvržení prostoru

Prvním krokem k úspěchu je přesné měření prostoru, kam chcete vestavěnou skříň umístit. Ujistěte se, že znáte přesnou šířku, výšku a hloubku prostoru, a také zvažte případné překážky, jako jsou zásuvky, vypínače nebo topení.

Použijte online 3D návrhář

Díky našemu online 3D návrháři si můžete snadno navrhnout vlastní skříň na míru:

Vyberte typ skříně: Na výběr máte z posuvných, nebo klasických pantových otevíracích dveří. Můžete zvolit i samostatný korpus - vnitřek skříně, nebo samostatné posuvné dveře pro zakrytí niky.

Zadejte rozměry: V návrháři zadáte rozměry, které jste změřili.

Přizpůsobte si interiér: Můžete si vybrat různé uspořádání polic, šatních tyčí, šuplíků a dalších vnitřních prvků podle toho, co plánujete do skříně ukládat.

Zvolte materiál: Nabízíme širokou škálu materiálů, od dřevodekorů až po moderní barevné dekory laminátů.

Finalizace objednávky

Po dokončení návrhu si můžete prohlédnout výslednou skříň a potvrdit objednávku. Hotovou skříň doručíme až k vám domů. Nově máme dopravu zdarma na všechny vestavěné skříně po celé České republice! Skříň bude plně připravena k montáži, takže se můžete hned pustit do sestavování.

Montáž skříně 

Připravte si nářadí

K montáži budete potřebovat základní nářadí, jako je akumulátorová vrtačka, šroubovák, schůdky a vodováha. Když si objednáte skříň u nás, nemusíte se starat o žádné další komponenty nebo spojovací materiály. Vše potřebné je totiž součástí dodávky.

Sestavení skříně

Sestavení vestavěné skříně je díky našim videonávodům snadné. Postupujte podle dodaných instrukcí a jednotlivé díly spojujte pomocí připravených vrutů a spojek - excentrů. Dbejte na to, aby byly všechny části rovné a stabilní.

Naše doporučení

Využijte prostor efektivně

Vestavěná skříň do chodby by měla využívat veškerý dostupný prostor co nejefektivněji. Vysoké skříně, které sahají až ke stropu, vám umožní využít i jinak nevyužitý prostor. Zvažte také rozdělení skříně na sekce pro různé typy oblečení a doplňků, abyste vše měli na dosah a přehledně uspořádané.

Zvolte správný typ dveří

Výběr správného typu dveří je klíčový. Pokud je vaše chodba úzká, posuvné dveře jsou skvělou volbou, protože nevyžadují místo pro otevření. Na druhou stranu, klasické otevírací dveře poskytují více místa uvnitř skříně. Zvažte prostorové možnosti a estetické preference při výběru dveří.Vhodné jsou zrcadlové dveře, které opticky zvětšují prostor.

Investujte do kvalitních materiálů

Kvalitní materiály jsou základem dlouhé životnosti skříně. Investujte do pevných a odolných materiálů, které vydrží každodenní používání. Vysoce kvalitní lamináty jsou skvělou volbou, která zajistí, že vaše skříň bude vypadat dobře a sloužit po mnoho let. Proto firma slozsito.cz dává záruku 5 let na celou skříň.

Přizpůsobte design svým potřebám

Design skříně by měl odpovídat vašim potřebám a životnímu stylu. Přemýšlejte o tom, co do skříně budete ukládat a jak ji budete používat. Potřebujete více prostoru na oblečení, boty, nebo doplňky? Přizpůsobte vnitřní uspořádání, velikost a typy úložných prostor tak, aby odpovídaly vašim preferencím.

Závěr

Instalace vestavěné skříně do chodby je proces, který vyžaduje pečlivé plánování a přesnost. Díky jednoduchým návodům ji  ale svépomocí zvládne každý s minimálním úsilím. Výsledkem bude krásný a praktický úložný prostor, který zvýší hodnotu a estetiku vašeho domova.